Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somna i dina dofter



Somna i dina dofter

Sprider välbehag i varenda millimeter
Av min längtansfyllda kropp

Själen fylls av samstämmighetens orkester
Toner fladdrar lika vilt som vårbäckens rusning

Som ett förtrollat väsen
Rör jag mig närmare dig

Värmekroppar sammanstrålar i vackerhet
Dofter blandas till ljuvlighet

Helhetskänslan sammanvävs
Trådar flätas till ett härligt vi

Å, vad jag pulserande längtar

Att
Åter


Somna i dina närande dofter
Du min vårbäckens vilda vackerhet




Fri vers av älvdans
Läst 533 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-29 19:47



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar din text!
2016-04-06

  Connie
Ljuvligt vacker!
2015-02-04

    ej medlem längre
Sinnligt sensuellt...och mycket vackert.
2015-01-31

  Teresia Ridell
Rusande och vackert !
2015-01-30

  Lars Hedlin
Underbart framfört..Gillas mycket! :)
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans