Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktsamhet




Sammetslena händer vidrör
Själens dansande virvelkaruseller

Känselspröten törstigt förgrenas
Likt trädets livsnärande rotsystem

Känner kraften sugas ur jordens frukbarhet
Förnyelsens känsla sakta stiger

Själens gyllene bägare

Fylls med

Livets fruksamhet




Fri vers av älvdans
Läst 498 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-21 19:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt avslappnade att läsa dina alster, målande och självklart vackert
2015-01-23

  Lars Hedlin
Underbart! Man kan inte låta bli att le! ;)
2015-01-22

    ej medlem längre
bravo!
2015-01-21

  Teresia Ridell
Sann livsenergi, mycket vackert komponerad.
Varma applåder !!
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans