Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla vackerhet





Som en sommarens doft av kärleksbris
Berörande nära

Fyller du mig med mod och kraft
Du underbara lilla rödbruna vackerhet

Din klokt varma blick
Tar platsen närmast hjärtat mitt

Du är Skönheten i villkorslöst kärleks bevis
Du är den som alltid finns i tröstens tid

Tack för att du alltid finns vid min sida
Min underbara lilla rödbruna vackerhet




Fri vers av älvdans
Läst 388 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-20 16:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
*ler* Underbart Taxar är så kärleksfulla ;) kram
2015-01-21

  issac.a.m
Bra skrivet till din vän
2015-01-20

    ej medlem längre
En härligt kärleksfull text till en vän som aldrig sviker!
2015-01-20

    Lars J
Vilken fin dikt till en "människans bästa vän" tycker om!
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans