Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusningstillstånd






Smeker i lätthet med min spröda
Handflatans utforskande yta

Mina fingrar leker
Likt nykläckta fjärilspuppor

Vilt fladdrande i varje känslighet

Ettrigt
Uppbrusande

Utan begränsningarnas kontrollerande system

Känner
Tar in

Ditt hetlevrande berusningstillstånd

Berusad
Av

Passionens oändliga begär
Sinnets explosioner

Å vad jag älskar att få känna
Ditt hetlevrande berusningstillstånd




Fri vers av älvdans
Läst 527 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-01-21 16:42



Bookmark and Share


  Connie
Het, vacker och berusande!
2015-02-04

  Lars Hedlin
Härligt varmt och underbart!
2015-01-22

  Ronny Berk
smeksamt vacker poesi, ja !
2015-01-21

  Teresia Ridell
"Likt nykläckta fjärilspuppor". Suck...så underbart uttryckt !!!
Ja hela dikten är rusig, het och vacker !!
2015-01-21

    ej medlem längre
Livsberusning!!
2015-01-21

    ej medlem längre
Tycker mycket om den här fina texten.
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans