Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom horisonten




Känner ängarnas vidder bakom horisonten

Där syrsor spelar utan uppehållets befintlighet
En finstämdhetens bejakande toner

Där ömtålighetens livsknoppar brister
Till praktfullhetens blommnings tillstånd

Där grässtrået dansar till vindens mandolin orkester

Vaggande
Smekande

Sprids fröet i frodig vackerhet
I sin egen kärnas stilfulla fruktsamhet

Å vad jag känner dom där ängarnas vidder
Bakom vår vackra horisonts evighet




Fri vers av älvdans
Läst 428 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-01-22 11:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar mycket och starkt :)
2015-01-23

    ej medlem längre
Underbar dikt!
2015-01-22

  Teresia Ridell
Suck..grönskande, livfullt, rusigt och SÅ vilt och vackert ! En sann njutning att läsa !
2015-01-22

  Ronny Berk
tycker om dansande gräs och ängars vidder, tycker om denna goda poesi, ja !
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans