Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsnärande andetag




Mjukt lenande smekande stämma
Harmoni i mitt livliga sinnestillstånd

Blickar längtansfullt ut över horisonten
Ser morgonen födas till sin härlighet

Ur livets kärna
I evighet

Ska morgonen födas i livsnärande öppenhet
Likt ett ljus i själens öppna fönster

Känner takten i mina livsnärande andetag
Känner helhetens samklang i vackra toner

Mörker blir till ljus så underbart




Fri vers av älvdans
Läst 408 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-22 05:58



Bookmark and Share


  Connie
Du är en riktig livskonstnär! Så fint beskrivet och så bejakande där mörker blir till ljus!
2015-02-04

  ResenärGenomLivet VIP
Fin känsla i din vackra dikt...
2015-01-22

  Teresia Ridell
Så ljust och vackert ! Gillas mycket !

2015-01-22

  Lars Hedlin
Tycker om denna mycket! ;) kram
2015-01-22

    ej medlem längre
Vacker text!
2015-01-22

    ej medlem längre
Tycker om.. hur du "knyter" ihop
texten.. o c h ljuset!
2015-01-22

    Lars J
"Mörker blir till ljus så underbart"

Vilken vacker rad! tycker om!
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans