Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?


Vi dansade vintervals över snötäckta hjärtan , du och jag





Du tänkte väl aldrig på att det blir kyligt
utan halsduk om vintern
då det haglar skuggor från vita himlavalv
och änglarna tar genvägar
senvägar
omvägar

över frusna panoramaglas
Och hey , du tänkte kanske inte på
att kasta hjärtan i snön
men det gjorde jag
utan att riktigt mena det
även fast det gjorde ont
Och ingen lade egentligen märke till
att snön sjunger vackrare än skuggorna
för de kvävs när du glittrar
sådär som bara du kan
[ Jag glittrade också en gång för länge sedan
för då var vi lika vackra du och jag ]

och du stryper mig med ord
sådär som du alltid gör
precis som jag brukade strypa änglar om nätterna
utan att förklara varför
Kanske ville du också bara ha en axel att luta dig mot men
where did all the shoulders go when we
needed them the most ?


















Fri vers av nea.
Läst 706 gånger
Publicerad 2006-04-09 01:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättebra Nea!! Verkligen!!!
Jag gillade att du inte delat in denna i stycken även fast jag gillar sånna texter satans mycket så, passade den här väldigt bra utan!
Om jag skall ge ett tips, sista raden, kanske skall bort? *ler blygt* (:
Jag tyckte det blev skönare utan den, även om den var bra.
Känns som att avslutet på själva dikten innan mellanrummet, var mycket bättre! :)

Ha det bra! :)
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.