Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom nu

Å vad jag känner längtan....

Längtan efter våren å sommarens smekande vind....


Vintern är inte min favorit, den har sin mysfaktor , men de är våren som lockar mina sinnen...

Jag längtar efter att känna gräset kittla min fotsula i sommarnattens dans....
Jag längtar efter att känna att kroppen är varm å medgörlig....
Jag längtar efter promenader utan en massa tunga kläder....

Alla människor som helt plötsligt dyker upp i sommarens värmeland...
Alla känslor som blommar likt vårens krispiga skott som skjuter upp ur näringsrik mylla....

Att få fästa blicken mot solen å ta in det där viktiga.... näringsrikt å frodigt...

Jajaja snart är du här vackra vår å sommar.....

Kränger på mig stövlarna å vinterjackan å möter detta rusk.... som får mig att uppskatta tiden då våren å sommaren tar mig i sin famn




Övriga genrer av älvdans
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-08 19:55



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fin beskrivning av längtan till vår, sommar och värme.
2015-01-11

    Birgersdotter VIP
Fin längtan
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans