Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag är du blott ett minne

Solkiga barn i skitigt land
vandrar planlöst med trasig tand

Här sitter de i ingenmansland
instängda med sina känslor
utan några djupare familjeband

Men med all teknik och piller
de kan behöva
Snabba kickar och droger som bedövar

Vilken värld vi lever i här som där
Alla barn som vuxnas liv bär

Du kan alltid stödja BRIS
Men kan världen
någonsin bli rättvis

Har man hjälpt någon
så kan den i sin tur hjälpa
Har man stjälpt någon
så kan den i sin tur stjälpa

Barnen i våra länder
behöver stöd och uppmuntran
Gör vad du kan
se vad som händer

Alla barn har rätt till utbildning
det är stort
ett barna liv går så fort

Alla barn har rätt att känna
sig älskade det är ansvaret
vi vuxna bör bära
Mycket kan vi från barn lära

Börja med att lyssna på ditt eget inre barn
som viskar där inne
Öppna ditt hjärta och ditt sinne
En dag är du blott ett minne









Fri vers av Spirit
Läst 669 gånger
Publicerad 2006-04-09 01:44



Bookmark and Share


  deepblacksoul
Tycker den var riktigt bra!
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit