Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Min Livsnjutande*Katt*RASMUS*


Min* Livs*Njutande*Katt

Älskar Räker

Torsk* Strömming*Lax

Nött*Kött*Skinka

Rödtunga*Rödspätta

Oliver**mm**

Njutande**

*GOURMET*

*Från År***2014*Av*I.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-09 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilket fantastiskt liv Rasmus måste ha haft hos dig ändå! Mycket kärlek och gott käk :)
2015-02-15

  Johan-70
Vilken diciplin du har, att katten inte kastar sig över räkorna.
Mysigt och fin Rasmus.
2015-01-10

    Dan Myrbeck
Härligt!

Min exsambo och jag köpte nötkött och klippte i bitar till vår katt. Han
fick också kattmat och torrfoder.
Och - viktigt - vatten!
2015-01-09

    ej medlem längre
Fint skrivet om din lille kisse!
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg