Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögner

Du skulle ge kärlek
ett hem
bra ekonomi
en familj
närhet
men det enda du gav var
ett bruset hjärta
bara lögner.




Fri vers (Fri form) av Camillac
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-10 11:58



Bookmark and Share


  Daniela I
? fint
2015-01-10

  angela Täubert fd Jansson VIP
Jag vet vad ett sådant brustet hjärta känner, bra förmedlat!
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Camillac
Camillac