Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Är en kram
ett uppiggande ord
hjälp vid behov
att finnas där
sällskap
vänlighet
det behöver
vi alla.




Fri vers (Fri form) av Camillac
Läst 401 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-18 11:39



Bookmark and Share


  bumerang
Ja, så sant.
Vi behöver varandra.
2015-01-20

  Connie
Det behövs så lite. Ett litet ord och en kram och man kanske räddar ett liv!
2015-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Vänskap är en skattefri förmögenhet!
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Camillac
Camillac