Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara frågor

Hjärtat säger jaa..
Men förståndet säger nej
Så vad göra
Känslor finns
för dig
Jag behöver ju
Din närhet
Och dig
Jag behöver nån...




Fri vers av Camillac
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-14 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camillac
Camillac