Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaffe

Det är svart
hett
uppiggande
uppvärmande
ger mig
en skön stund
kan inte vara utan
mitt kära kaffe....




Fri vers (Fri form) av Camillac
Läst 358 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-18 15:11



Bookmark and Share


  louisegirl
Kaffetåren den bästa är ;)

2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Camillac
Camillac