Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trista lördag

Ingen att träffa
ingen att prata med
ingen att vänta på
bara teven
och datorn
enda glädjen
denna
trista lördag




Fri vers (Fri form) av Camillac
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-17 16:46



Bookmark and Share


  bumerang
Kom till oss här.
Även min dörr står öppen.
2015-01-20

  Connie
Välkommen hit, min dörr står alltid öppen! Poeter är mitt andra hem ;)
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Camillac
Camillac