Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

De känns så tomt
utan dig
utan din närhet
vänlighet
kärlek
förståelse
allt du vill ge mig
jag vill bara
ha dig här med mig igen
saknaden är så stor
men jag vet ju
att du är snabbare än
jag tror tillbaka igen.




Fri vers (Fri form) av Camillac
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-15 16:50



Bookmark and Share


  agneta pichler
Så igenkännande
2016-06-30

  Ronny Berk
diktarjagets känslor väl beskrivna !
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Camillac
Camillac