Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Är så lycklig
jag kan känna
kärlek
är inte rädd
vill ta emot
allt jag kan få
av dig.




Fri vers (Fri form) av Camillac
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-03 07:51



Bookmark and Share


  den nakna poeten
så vackert stilrent öppen jag känner värmen i energins kärlek Bravo !
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Camillac
Camillac