Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget bättre

Det finns inte något
bättre
än mina fina barn
de ger mig
så mycket
mycket glädje
många skratt
massor av kärlek
varma kramar
jag har sagt
så många gånger
de är allt jag har
det viktigaste
jag kunnat få i mitt liv
utan dem
vad skulle jag vara då?




Fri vers (Fri form) av Camillac
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-23 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camillac
Camillac