Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillåt

Livet...
passionen...
glädjen...

allt finns där om vi bara
tillåter oss att se!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-10 11:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanna kloka ord.
2015-01-11

  Teresia Ridell
Ja faktiskt, mycket är ju just vad vi väljer att lägga vårt fokus på (även då det inte alltid är så lätt..)

Bra !
2015-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Insikt!
2015-01-10

  Christer Foghagen VIP
Stora sanningar som du uttrycker med skärpa och finess i dessa rader!
2015-01-10

  Camillac
Så fint och sant!!
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP