Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller

Kalla snöflingor
eller
varma solstrålar
eller
isande kall vintervind
eller
en ljum vind
vilket vill du helst känna
mot dina kinder?




Fri vers (Fri form) av Camillac
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-11 11:31



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
The sun!!!
2015-01-23

    ej medlem längre
Mjuk och fin text.
2015-01-20

  Daniela I
Fint
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Camillac
Camillac