Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

Första gången
i ett flygplan
en otrolig känsla
i magen
i hela kroppen
molnen som ser ut som snöberg
njuter av allt
jag får se
uppleva,
framme
värmen, solstrålarna
mot mina kinder
äntligen framme
min första resa
är gjord
Min lycka
är fullkomlig.




Fri vers (Fri form) av Camillac
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-11 11:39



Bookmark and Share


  louisegirl
Härligt..
Bra skrivet!
2015-01-15

  Päronsplitt
Verkligen en glädje att få läsa denna text. Man är med bland molnen och kan känna din härliga glädje. En resa som ger mig lust att packa min väska och fara iväg. Härlig!
2015-01-15

    ej medlem längre
Vilken fin text!
2015-01-11

  Daniela I
Mm härligt
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Camillac
Camillac