Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andens duva




Andens duva
flyg ut över jorden
Andens vind
blås bort vapen och bomber
blås in med fred

Andens duva
sänk dig sakta ned
som du sänkte dig
över Guds Lamm
världens Frälsare
Guds utvald
Fridsfursten




Fri vers av Maria T
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-11 13:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat, låt oss hoppas på fred!
2015-02-05

  walborg
Vi ber tillsammans innerligen
2015-01-25

  aol
Ja låt oss hoppas på fred,
2015-01-11

    ej medlem längre
Jättefint, så låt oss hoppas på freden!
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T