Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Interstellär romans



Nytt år,
och det är en rak linje emellan oss
och barnen -

Raketerna
Sångerna
Tolvslaget

- de ser inte oss,
och inte vi dom

det tjuter i rymden, av supernovor,
interstellära explosioner och
föräldralösa himlakroppar

Vi ser, allt det. Men inte de som står oss närmast.

"Du lyssnar aldrig på mig."

min arm runt din kropp,
atomer som rusar

Gott nytt år älskling





Fri vers (Fri form) av jimmy welleby
Läst 544 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-11 16:17



Bookmark and Share


  bumerang
Föräldralösa himlakroppar

Kanske de inte ens är väckta än.

Hoppas det!!
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

jimmy welleby
jimmy welleby