Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängsull








Över tundrans rygg, rasar vidderna
dånar över mossor och lavar
Det är tidig Januari, och ett
fruset fält stillar min undran

Var du tar vägen
blir till hundars jakt i mörkret
skallet från horisonten
- min hemstads viskning
















Fri vers (Fri form) av jimmy welleby
Läst 489 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-04 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jimmy welleby
jimmy welleby