Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sångbar till Love me tender


tiden smyger

tiden smyger
oss mot grav
håll ditt liv i famn
skydda barnen mot vad hot
som gör framtid ond
saknas hjärtan
saknas lugn
finner ingen ro
hjälp oss mänskor
äntligen
att leva kärleksfullt

åldern
är min trygghet
nu
time has gone since when
child I was and innocent
nu vet jag som bäst
mildhet skyddar livets väl
ger mig dagar kvar
till att njuta timmarna
som evigheten har




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-12 14:51



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den var vacker!
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP