Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

terrorn drabbar

terror
drabbar demokratin

terror
drabbar
samtalet

samtalet
mellan gudar
mellan folk

terrorn drabbar
kärleken

terrorn drabbar
barn

kan du säga mig
hur jag skall förklara
för barnbarnen
hur somliga vuxna
beter sig
här i världen

"farfar!"
"varför dödar dom?"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-12 18:15



Bookmark and Share


  Minkki VIP
säg det...
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP