Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Berlin" text. nånstans i början kanske.


till gungorna

till gungorna
de med kedjor och däck.

ut med träden i parken där
du brukade
sjunga
för barnen.
nu tar din röst ut sin rätt
i mig
och jag letar bland gungorna efter kedjan
med dina fingeravtryck

numera är det
de närmaste ja kan komma
dig.





Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-12 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström