Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Det lockar
suget i maget
efter nåt att tugga
jag måste
få ett lugn
känns så skönt
att bara ta lite
men det är så gott
varför skall det vara
så svårt
att motstå det goda
som bara gör mig fet
och ful




Fri vers (Fri form) av Camillac
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-13 14:21



Bookmark and Share


  Daniela I
Fint, men inte fet och ful är du. Bara fin <3
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Camillac
Camillac