Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra idé

Inspiration vill framåt vandra
till skapandets källa

På alla er som ej är som andra
kan jag inte gnälla

Då jag själv lite galen ibland kan vara,
vill jag på inre krafter spara

För att inte i onödan försöka se
att orsaken till allt som skall ske

är ur balans
Som om inte tilltron fanns...

...eller grunden till en bra idé!




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-13 18:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där! Tycker om tonen i denna!
2015-01-16

    ej medlem längre
Rolig & allvarsam på samma gång :)
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda