Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltigenom god

 

Du lockar mig då och då

med  uppiggande skov

 

Du får mig att förstå

att du blivit ett behov

 

Du är klyftig, mogen

och alltigenon god

 

Jag är dig trogen,

du tillför kraft och mod

 

Din yta kan va'  hård

men har en färgstark karaktär

 

Du ger mitt välbefinnande vård

för att du är den du är

 

Så rund och så fin

 

- Min kära apelsin

 




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 354 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-13 09:56



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ojdå, där överraskade du mig





på ett klyftigt sätt.
2015-02-13

    ej medlem längre
Du har gjort det igen :) Bokmärkt!
2015-02-13

  Lars Hedlin
*ler* Gillar denna skarpt :)
2015-02-13

  louisegirl
Härlig denna :)
Jättefint!
2015-02-13

  P-E-H
Fantastiskt fin och full av glädje!
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda