Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur blev det så?

 

Du gav effekt av ditt inre jag,

visat med listiga drag

 

Allting lättade när du log,

då rädslan för det främmande dog

 

Jag dolde saknaden du gav

och ställde aldrig höga krav

 

Men du lämnade mig kvar

med en längtan som jag ännu har

 

Gick utan att säga hej då

 

Hur kunde det bli så ?




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-16 19:18



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande skildring
2015-02-17

    Dan Myrbeck
Sorgset fin
2015-02-17

  Lars Hedlin
Så starkt i känsla och beröring..Varm kram till dig <3
2015-02-17

    ej medlem längre
Stark text om saknad och att inte kunna påverka allt i livet.. Väl formulerat!
2015-02-16

  louisegirl
Berörande och sorglig
Fint skrivet!
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda