Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad av det förgångna...


Önskar bara

 

Himmel och hav

i fin harmoni

Ett fantastiskt ljus

över vad som kunde varit  vi

 

Sittandes tätt intill varann

och njutit av en vacker syn

Nu är du ett minne blott, 

nersjunket i dyn

 

Men det är helt okej med mig, 

jag ältar inte det där

 

Önskar bara av hela mitt hjärta

att du ändå vore här




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 313 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-01 16:45



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin saknadsdikt
2015-03-02

  Lars Hedlin
Längtans toner som berör starkt i det inre! kram
2015-03-02

  ULJO
Melankolisk poesi till en vacker bild
2015-03-01

    ej medlem längre
Vemodigt vackert om saknad kärlek..
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda