Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

Sover
vaknar
sover
vänder mig
tankar i massor
kan inte få nån ro
inte somna om
snart är det morgon
borde sova
men jag kan bara inte...




Fri vers (Fri form) av Camillac
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-14 15:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som känns ensamma.
2015-01-15

  Skymning Blå VIP
Bra beskrivning på sömnlösa nätter.
2015-01-15

    Lena Söderkvist VIP
Känner igen det, känner med dig.
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Camillac
Camillac