Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När sinnena samarbetar


Dofter

Vilda dofter
slår emot mig när jag
kliver innanför dörren...
lavendel, ros, liljekonvalj ett uns mysk
kanel, bergamott, citrus...
ahhh jag drar ett djupt andetag
och bara njuter,
alla sinnen aktiveras
jag blir pirrig i kroppen
någonting vaknar
något som slumrat därinne länge...

Tänk vad dofter kan väcka till liv!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-14 19:07



Bookmark and Share


  Ronny Berk
doftrik poesi, diktarjagets känslor väl förmedlad till mig som läsare ...
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP