Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marmaris strand

efter tvåhundra dagar snötäckt
landområde
äter jag din solsalta
hud

vilar huvudet mot
stenpartiets röda former
badar tåspetsen ljummen
innan
vågkammen sköjer oss



© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-04-09 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander