Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 Oktober.

en morgon i höstas
föll blodsfärgade löv
ned

och prydde
min väg

till himlen.




Fri vers av Tidslös
Läst 314 gånger
Publicerad 2004-09-04 19:27



Bookmark and Share


  lissa
den lämnar en skön känsla eftersig jag tycker om den mycket //Lisa
2004-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Tidslös