Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annan

Du mötte mig som du själv ville bli mött
Du hade tålamod och lät mig ej bli stött

När du såg mig i ögonen blev jag matt och varm
När du talade till mig var det med all din charm

Din respekt för mig var total
Min prioritet - ditt första val

Men vinden har nu vänt
och mycket sedan dess har hänt

Nu är det någon annan som är ditt nummer ett
och du låtsas som om du ej mig sett...

...Önskar nu vårt möte aldrig skett




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 292 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-15 14:49



Bookmark and Share


  Håkan Barck

Starkt berörande med rim!
2015-01-17

    Lars J
Snygg diktat med rim, känner igen mig i innebörden, tycker om!
2015-01-17

  Connie
Starkt berörande med sorgset inslag!
2015-01-16

    Dan Myrbeck
Berörande och bra
2015-01-16

  Lars Hedlin
En text som berör..bra skriftat!
2015-01-16

    ej medlem längre
Sorgsen och stark.. Mycket bra text!
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda