Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt

Vill så gärna
älska
bli förälskad
känna en värme
våga tro
våga lita
på en man
bli älskad
men jag vågar bara inte
varför
ska de vara
så svårt?




Fri vers (Fri form) av Camillac
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-15 16:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här lyckas du i enkla men innerliga ord uttrycka denna vackra längtan som verkligen känns, och känns igen.
2015-01-16

    ej medlem längre
Sköra försiktiga ord.
2015-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Risken att bli avvisad eller beroende på dåliga erfarenheter?
2015-01-15

    Dan Myrbeck
Välkommen till poeter.se!
2015-01-15

    Dan Myrbeck
Ligger nog i människans natur att vara rädd för att få nej.
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Camillac
Camillac