Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulsen stiger

Heta och röda blossar våra kinder
Av ruset ser vi inga hinder

Laddade och tända
Nu kan inget galet hända

Pulsen stiger i hissnande takt
Kroppsspråket övertar allt vi sagt

Får kickar av kraftfulla tag
Vill göra det om igen, varje dag!

Matta och nöjda pustar vi ut..


..när det hårda passet på gymmet är slut




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 296 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-15 17:26



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet,ja ! motion som kropps njutning !
2015-01-25

  louisegirl
Så fyndigt bra skrivet
Gillar mycket!
2015-01-20

  Valter Örn VIP
Vilken härlig klimax i sista raden...
2015-01-18

  Henning Hson
Bra...får man duscha också..*L*
2015-01-17

  Camillac
Jättebra och medryckande, blir helt lockad att göra det jag med!
2015-01-17

  Mr Bean
Härligt svettigt pass...
2015-01-17

    ej medlem längre
Fyndigt :) & bra formulerat!
2015-01-16

    ej medlem längre
Va f*n här höll pulsen precis att höjas ;)
Gym??;)
2015-01-16

  Lars Hedlin
Gillas starkt :)
2015-01-16

    Dan Myrbeck
Haha! Härligt med oväntat
slut!

PS: Välkommen till
poeter.se
!
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda