Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärnstorm

det stormar mot vårt fönster och blötsnön trycker sig fast
nollgradig klibbar den vid rutan
så som mina sorgsna tankar hämmar mig
skymmer sikten
jag vill vråla
rusa ut
att möta fienden
frigöra mina tankar

vi måste få tala
måste få skriva
måste få rita
vi måste få skildra verkligheten

tidsdöva män
skall inte hindra oss
inte deras hot
inte deras kalasjnikovs
inte bomber


kom snö
kom storm
piska mig
när jag pressar upp dörren mot världen

tiger
gör jag inte




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-15 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP