Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyligt högvatten

stormen trycker vatten in i fjorden och bryggan dränks
jag vandrar barfota ut på däcket
blir vintervåt till knäs
det dröjer
inser jag
innan man kan solbada där igen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-15 18:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kort
Mästerlig.
Dikt
vattenmålning.
:)

2015-01-15

  jacqueline
En vacker betraktelse över årstidernas föränderlighet.
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP