Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stardust

"stardust"
tänker jag och spanar upp mot natthimlen
den
som regnar stjärnor över oss

"det är inte slut än"
säger jag till hustrun
går in
tar fram klarinetten
spelar en evergreen av Hoagy Carmichael
återtindrar kupans ljus genom instrumentet




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-15 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP