Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uj... mörk dikt som har några år på nacken... sånt man hittar när man letar i gamla hårddiskar


I nostalgins skimmer av självförakt.

Nerv utan värv
Smärta utan hjärta
Eufori kedjad i maskineri

Ilska - mot sinnet det viska
Hat är för själen ingen mat
Bitterhet utkletad i en smet.

Nostalgi får aldrig själen fri
Skimmer utan dimmer
Förlåt, ursäkta och adjö!




Fri vers (Fri form) av Moviemaster VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2015-01-16 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP