Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


krypta

 

jag gick nedför källartrappan vid det vita huset. över dörren stod det Krypta. märkvärdigt nog var det öppet. jag klev in och satte ifrån mig mitt spjut i vapenhuset. kniven behöll jag under kappan. korridoren var vitkalkad och vindlande som en labyrint. framför mig i gången skymtade en stavhopparzombie på rymmen från Plants vs Zombies, rödvitt linne och shorts, skärrade blå ögon. jag beredde mig på en spännande jakt.




Prosa av Nanna X
Läst 315 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-16 09:46



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Man ska aldrig gå nedför källartrappor vid vita hus (skräckfilms-set-up) sådana dörrar är alltid öppna, och går man tillräckligt långt finner man oftast en tonåring i duschen... Stavhopparzombies?!? Texten känns som om du gått in i ett drömskt tv-spel (eller är det där "Plants..." ett riktigt spel? Googlade... jupp, det var det ju...).
2015-01-20

  Ingela Svenson VIP
Kryptiskt, kan jag inte låta bli att skriva!
2015-01-19

    prima donna
tänk om man bara kunde drömma fortsättningar på sina drömmar också :) gillar den skärrade zombiebilden skarpt!
2015-01-17

    med viss svårighet!
Sista meningen gör allt. Eller, den tar hela texten i sitt grepp. Riktigt riktigt bra! Jag måste nästan säga grattis!
Jag gillar den här texten superskarpt!
2015-01-17

  Veven
Åhh, vore så kul att få en fortsättning på äventyret...
2015-01-16

  TrollTörnTrappan VIP
Drömmen börjar tidlöst ursprunglig och slutar ganska modernt...
2015-01-16

  Anya VIP
Stavhopparzombie... förlåt mig men jag faller i skratt. vilken bild till. Humor vännen...humor.
2015-01-16

  lodjuret/seglare VIP
Spännande drömmar du har. Tänk om det gick att dela drömmar med andra, då skulle de kanske för en gångs skull kunde bli något att berätta om.
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X