Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar

Det händer nåt
i någons liv
nåt som gör
att man stannar upp
blir chockad
förfärad
rädd
man tänker
varför
händer allt
det hemska
åt mig
men ur det
hemska
kan många
gånger
födas fram
nåt underbart!




Fri vers (Fri form) av Camillac
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-16 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camillac
Camillac