Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
någonstans i gränslandets gränslöshet


Den långa natten I

(värmeutslag 
som bara försvinner
av ökad hetta)


det levande ljuset kastas
mot oss
för oss
bränner bortom
förbi förtvivlan

i stormens öga

verklighetens musik
hörs från andra våningen

men
här regnar det
här regnar vi 
tusentals droppar
tar oss till den sjätte graden 

i stormens öga

(värmeutslag
som kräver
ren galenskap)

















Fri vers (Fri form) av Adam Andersson
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-16 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adam Andersson
Adam Andersson