Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstår liksom inte

Tillvaron omöjlig att greppa
Jag förstår liksom inte
Verkligheten rusar runt om
Flackande ögonblick, suddiga omgivningar
Jag förstår liksom inte
Inom mig stilla men känslostorm
Verkligheten rusar runt om

Jag tillhör inte denna värld
Suddiga omgivningar i en rusande verklighet
Stillhet inom mig, jag tillhör inte denna värld




Fri vers (Fri form) av Onnahed
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-16 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onnahed