Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behandla mig som porslin

Jag är av porslin
Ljust lysande
Trasas itu
Aldrig blir jag hel som förut
Om skärvor som paras om limmas
Behandla mig som porslin
För jag blir inte hel igen




Fri vers av Onnahed
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-17 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onnahed