Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur en skriver

Jag läste om vissa som skriver för att förstå
det var banalt och självklart
för mig
bokstäverna ville bara skrivas för dig

Vi talade om texter
hur inget alltid är nytt
och jag kunde inte låta bli att frågan lösa
för ni alla är så sjukt pretentiösa

I skrivande kan det vara
utan behovet att förklara
bara vackert
utan djupa innehåll
ord som berör
eller ibland förstör
inte behöver det vara nytt
försök bara att undvika stilbrott
eller har jag kanske missförstått?




Fri vers av Onnahed
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-05 10:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
De som retar sig på hur, brukar vara lärare eller ordpoliser. Att läsa en text som misshandlar orden är som att läsa en dåligt översatt bok. Eller illa satt text. Som att försöka skriva ett (cv) rekommendationsbrev med blyerts ibland och bläck ibland. Men poesi är ju åhittad och kan äför skrivas H ur s om hel st... Tyd ligg enn. Eller så kan kan be något bokstavsbarn, de har ju ofta det problemet att de inte kan stava.
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Onnahed