Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

land av is

Om natten kommer det tillbaka
det onda, det saknade, det fula
ön som jag lämnade
uppdraget jag övergav

I drömmen finns även du där
du som jag lämnade
sveket, hämnaden, otroheten,
personen jag övergav

En individ visar världen
så som jag ser den
en girig plats för själviska
slänggungan för de som pengar har

När jag vaknar minns jag alltid snön
över liket täckt av vår skam
vid ön jag lämnat
och de vid liv jag övergett

De alla är på en rad
står som allt jag borde gjort
sveket, rädslan, skulden
jag valde bort er, jag skulle gjort det igen.




Fri vers av Onnahed
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-05 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onnahed